keyvisual

*Wilt u informatie over het huren van de Manege voor een evenement, de foyer. Er zijn verschillende doeleinden mogelijk, neem dan contact op met Mevr. Nicole van Schaik, telefoonnummer 06-27395416, of via stichtingderaam@live.nl

*Wilt u informatie over het huren van de Z-dressuur ring, neem dan contact op met Annemarie van den Hurk tel. 0613208923

U kunt al vast het bij behorende formulier bekijken met alle informatie, klik hier.

Ring 1, is een Z ring (20x60) van houten hekjes met bijbehorende letters en bloembakken. Deze liggen kant en klaar op een aanhanger.

Ring 2, Is ook een 20x60 ring en bestaat uit witte houten kegels en losse planken, ook bij deze ring zitten letters voor een Z-ring. Deze ring kunt u ook gebruiken om meerdere open ringen uit te zetten, bijvoorbeeld alleen de hoekstukken. Deze ring heeft ook een vaste aanhanger.

Stichting De Raam | stichtingderaam@live.nl